Best Of MoMents

Share It! Taste It!


Bomm staat voor Best Of MoMents. Wij willen dat jij mooie momenten bij ons beleeft door goed eten en drinken in een urban chic restaurant. Een moment voor jezelf en elkaar nemen is een bewuste keuze. Door de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, vind je geluk en voel je je gezond. Bij Bomm kun je deze balans vinden.


Get your Bomm here

Share Moments

Elegantie en sfeer zijn belangrijk in het Bomm-concept, waarbij het voor een groot deel draait om “sharing”. Share de signature platters, en de met zorg geselecteerde drankjes. Je kunt hierbij denken aan de perfect serve gin&tonics en de mooiste boetiekwijnen, exclusieve whisky’s. maar ook aan een kopje koffie. Share jouw verhalen met vrienden, collega’s, zakenrelaties en je geliefde; kortom, share Bomm!

We do not remember days, We remember moments.
Cesare Pavese


Pure ingrediënten Mooie smaken

In de keuken werken wij enkel met pure en dagverse producten, dat proef je! Ons drankaanbod is met zorg geselecteerd, dat merk je!
Bomm haalt inspiratie uit klassieke, bekende gerechten en de nieuwste kooktrends. Deze worden beide verwerkt in onze Bomm-gerechten. Altijd met respect voor mens, dier, milieu en maatschappij. Wij werken met mooie merken, o.a. Nice to Meat, Silver Fern Farms, Don Pedro, Birra Moretti, Fever-Tree, Lavazza, (en nog vele andere). Wij kennen het verhaal achter deze merken en deze passie voel je!

Puur Dagvers & heel Bomm

Altijd met respect voor mens, dier, milieu en maatschappij.